40 dagen zonder vlees

HET WAAROM

Mijn zoon meldde me dat hij zich had ingeschreven voor het event “dagen zonder vlees” en vroeg of we 40 dagen vegetarisch konden eten. Waarschijnlijk tot zijn verbazing stemde ik vrijwel meteen in. Met drie dagen vertraging zijn we dan aan onze moderne vorm van vasten begonnen. Eerlijkheid gebied me te vermelden dat ik een professionele koksopleiding heb en dat ik jaren in een vegetarisch biologisch restaurant heb gewerkt. Veggie heeft dus niet veel geheimen meer voor me. Ook zijn we toen de kinderen klein waren ook al eens een hele periode vegetarisch door het leven gegaan, dus het was geen sprong in het duister.

Dit zijn ook de redenen waarom ik over de resterende 30 of zo dagen zal bloggen en recepten zal delen met allen die het even niet meer weten en snel een lekker en goed vegetarisch recept zoeken. Alle recepten maak ik zelf klaar, dus de recepten zijn zeker correct, en lekker zeker ook, wat mijn professionele eer kan het zich niet permitteren onderuit te gaan met een oneetbaar gerecht. Waar ik kan zal ik foto’s posten. Uit ervaring weet ik dat iets nieuws klaarmaken makkelijker is als je een beeld heb van hoe het er moet uitzien voor je het opeet.

Ik geef je nog even de link mee van dagenzondervlees: http://www.dagenzondervlees.be/nl-BE/index.php

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s