Chef Maison

profielfoto

I am Veerle Vandenhende, I live in Bruges, am a mother of two young adults and happily married. I am passionate about art, culture and history and Bruges has become a daily study object that never ceases to inspire me.

Being an avid traveler myself, I started this blog to share my travel experiences. As a resident of Bruges I love to share my knowledge about this beautiful place with its visitors. If you like a post or found it helpful, please leave a comment, if you do not like it, leave a comment as well.

Mijn naam is Veerle Vandenhende, I woon in Brugge, moeder van twee jongvolwassenen en gelukkig getrouwd. I heb een passie voor kunst, cultuur en geschiedenis en ik leer nog elke dag bij over de mooie stad waar ik woon.

Ik ben zelf een gepassioneerd reiziger en startte deze blog met als doel mijn reiservaringen met andere geïnteresseerden te delen. Als inwoner van Brugge probeer ik mijn kennis over deze mooie stad te delen met zijn bezoekers. Heeft één van mijn posts je geraakt of geholpen, laat het weten en schrijf een reactie, vond je het niet goed, laat het me evengoed weten!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s